Personvernpolitikk

CBCDG (Central Bank Counterfeit Deterrence Group – sentralbankgruppen for motarbeidelse av forfalskninger) forplikter seg til å beskytte dine personopplysninger. CBCDG vil verken innsamle, selge, utveksle eller på annen måte videreformidle opplysninger mottatt gjennom dette nettstedet, unntatt som beskrevet nedenfor.

Opplysninger vi innsamler og lagrer midlertidig når du besøker nettstedet

CBCDG sporer ikke besøkende til nettstedet vårt. CBCDG samler automatisk inn og lagrer opplysninger om din internettforbindelse midlertidig når du besøker nettstedet vårt, men dette gjøres bare for å kunne analysere generelle bruksmønstre og utføre rutinemessig systemvedlikehold. Disse opplysningene omfatter:

  • dato og klokkeslett for besøket
  • sidene du besøker
  • typen nettleser (f.eks. Internet Explorer) og operativsystem du bruker for å besøke nettstedet
  • IP (Internet Protocol)-adressen du besøker nettstedet fra (en IP-adresse er et tall som automatisk tildeles din datamaskin når du surfer på internett) – vi forsøker ikke å knytte disse opplysningene opp mot individuelle brukeres identitet.

Etter at ovennevnte opplysninger er analysert for statistikkformål, blir de slettet. CBCDG benytter sesjonsbaserte informasjonskapsler (cookies) for å sikre sine tjenester. (En informasjonskapsel er en oppføring som plasseres i en fil på harddisken din av et nettsted og som gjør det mulig å overvåke måten du bruker nettstedet på, vanligvis uten at du er klar over det). Informasjonskapselen slettes når du lukker nettleseren eller starter PC-en på nytt.

Ved å fortsette å søke på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler.

Hvis du oppgir navnet ditt og andre opplysninger, vil CBCDG beholde disse opplysningene for å kunne behandle din forespørsel eller henvendelse. Under visse omstendigheter, som f.eks. ved forespørsler relatert til en rettskjennelse, kan vi være lovpålagt å videreformidle opplysningene du gir.

Merk at e-post ikke nødvendigvis er beskyttet mot å bli fanget opp av uvedkommende og at e-postfunksjonene på dette nettstedet ikke er kryptert.

Hvordan vi bruker opplysningene

CBCDG bruker opplysningene – både dem som samles inn automatisk og eventuelle andre opplysninger du gir – til å måle volumet av forespørsler for bestemte sider, forbedre nettstedet og for å kunne ta hensyn til brukernes behov og forespørsler.

Selv om spørsmål, kommentarer og andre henvendelser vi mottar vanligvis ikke lagres permanent, gjør vi oppmerksom på at enhver melding vi mottar, enten den sendes elektronisk eller på papir, vil kunne bli lagret i CBCDGs permanente arkiv.

Sikkerhet på nettstedet

For å ivareta sikkerheten til nettstedet vårt og sikre at det er tilgjengelig for alle brukere, benytter CBCDG programvare som overvåker nettverkstrafikken for å identifisere uautoriserte forsøk på å laste opp eller endre informasjon på nettstedet, eller på annen måte forårsake skade.

Eksterne lenker

Dette nettstedet inneholder lenker til andre nettsteder. CBCDG er ikke ansvarlig for slike nettsteders personvernpraksis eller innhold.

Hvordan kontakte oss angående nettstedet

Hvis du har spørsmål om hvordan dine opplysninger blir brukt i forbindelse med dette nettstedet eller om CBCDGs personvernpolitikk og -praksis, kan du sende en e-post til CBCDG.